Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Procurorii au depus recurs în dosarul Caiaffa

Magistraţii clujeni contestă sentinţa pronunţată în dosarul Caiaffa, adică în procesul deschis împotriva ucigaşului studentului italian omorât la Cluj primăvara trecută. Angajaţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au anunţat că au depus recurs împotriva sentinţei pronunţate în acest proces. Este vorba de hotărârea judecătorească pronunţată în dosarul în care un student originar din Baia Mare a fost condamnat pentru uciderea unui student italian. Tânărul din Baia Mare fusese condamnat la şapte ani de închisoare şi la plata unor daune materiale de 15.000 de euro, plus alţi 60.000 de euro daune morale. Părinţii studentului ucis Danielle Caiaffa ceruseră iniţial daune de 500.000 de euro. Magistraţii de la Parchet spun că pedeapsa ar fi foarte uşoară. Recursul se va judeca la Curtea de Apel Cluj.
Studentul Danielle Caiaffa, în vîrstă de 23 de ani, era originar din oraşul italian Lecce şi studia la Facultatea de Drept a Universităţii 'Babeş- Bolyai' în cadrul unui Program Socrates. Potrivit comandantului Poliţiei Municipiului Cluj, comisarul Marcel Bonţidean, studentul italian se afla împreună cu mai mulţi colegi, cetăţeni italieni şi spanioli în centrul oraşului, lângă un fast-food.
Ei se întorceau, în dimineaţa zilei de 27 apprilie 2004 de la o petrecere în discotecă. Studentul a avut o altercaţie cu doi tineri. Unul dintre aceştia l-a înjunghiat de cinci ori în inimă iar Danielle Caiaffa a murit. Cel care l-a înjunghiat pe tânărul italian se numeşte Ovidiu David. El şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

domeniu: 
categorie: