Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Profesorii de la BAC nu mai voie să se atingă de protocolul cumpărat de elevi

Elevii din clasele terminale care vor susţine, în acest an, testările naţionale şi bacalaureat nu vor mai fi nevoiţi să cotizeze pentru a le putea cumpăra profesorilor cafea, suc şi prăjituri cu care să îi servească în ziua examenului. Ministerul Educaţiei şi Cercetării a decis să interzică definitiv strângerea de bani pentru protocoale.
Radu Ababei, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău este de părere că acest lucru este cât se poate de normal. ' N-a fost normal nici când au apărut. Din punctul meu de vedere, aceste protocoale ameninţă prestigiul profesorilor. Nu ne putem vinde pentru un suc şi o apă minerală', susţine Radu Ababei.

Inspector şcolar general al ISJ Bacău mai marele învăţământului băcăuan este de părere că elevii ar trebui să ştie că suma cu care ei cotizau pentru protocolul examenelor nu le va garanta că vor lua examenele.

Iar directorii care vor continua să strângă bani pentru protocoale vor fi destituiţi. 'Vom trece direct la desfacerea contractelor de muncă, fără nici un fel de alt avertisment', a avertizat Radu Ababei.

domeniu: 
categorie: