PromoExpo 6 - ediţia I

Expoziţie de bunuri de larg consum, produse în Sectorul 6 Primarul Sectorului 6, Dan Alexandru Darabont, va deschide, joi, 1 aprilie 2004, la orele 10.00, expozitia cu vanzare a producatorilor din Sectorul 6 - Promo Expo 6. Manifestarea este organizata de Primaria Sectorului 6, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti, in perioada 1-10 aprilie a.c., in Complexul Regie - Cantina 'R1' (Splaiul Independentei nr. 290).

In incinta cantinei vor fi amplasate circa 30 de standuri, unde producatorii din sector isi vor expune spre vanzare produsele fabricate in Sectorul 6. In
cele zece zile ale expozitiei, peste 25 de agenti economici producatori din sector isi vor promova bunurile de larg consum, iar cumparatorii se pot bucura de preturi promotionale, tombole si concursuri.

Expozitia va putea fi vizitata zilnic, in perioada 01-10 aprilie a.c., intre orele 10.00 - 18.00, intrarea fiind libera pentru oricine doreste sa vada sau sa cumpere, la preturi de producator, bunuri de larg consum, fabricate in Sectorul 6. In cadrul expozitiei, Primaria Sectorului 6 va avea amenajat un stand, de unde locuitorii Sectorului 6 pot obtine diverse informatii si consultanta cu privire la activitatea si serviciile oferite de administratia locala.

'Desi sectorul nostru se afla pe primele locuri din punct de vedere al erformantelor economice, datorita numarului mare de producatori de marca, exista putine informatii despre producatorii de bunuri de larg consum. Ei vor avea, la inceputul lunii aprilie, posibilitatea de a-si promova produsele si a-si asigura o mai buna vizibilitate pe piata', a declarat primarul Sectorului 6, Dan Alexandru Darabont.

domeniu: 
categorie: