Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Protecţia muncii, în atenţia administraţiei timişene

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Dan Ioan Şipoş, a transmis tuturor primarilor din judeţ o adresă, în vederea realizării unei evidenţe centralizate pe tema întocmirii autorizaţiilor de funcţionare din punct de vedere al protecţiei muncii, precizează biroul de presă al CJT. Concret, pe baza prevederilor legislative (Legea protecţiei muncii), toate persoanele fizice şi juridice (agenţii economici din sectorul public şi privat, autorităţile şi instituţiile publice), la care activitatea se desfăşoară cu personal angajat pe bază de contract de muncă sau în alte condiţii prevăzute de lege, au obligaţia de a solicita obţinerea autorizaţiei de funcţionare din punct de vedere al protecţiei muncii. Autorizaţia se emite de inspectoratele de stat teritoriale de profil. În acest sens, liderul CJT le solicită primarilor să dispună măsurile ce se impun, pentru întocmirea documentaţiei necesare, atât pentru autoritatea locală, cât şi pentru unităţile şi serviciile publice din subordine.

domeniu: