Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Protocol semnat în regiunea italiană Lazio de autorităţile doljene

Conducerea Consiliului Judeţean Dolj şi Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a semnat astăzi, în regiunea Lazio – Italia, un protocol de colaborare cu reprezentanţii Consorţiului de Dezvoltare Roma-Latina, pentru realizarea unui studiu de fezabilitate, în cazul Aeroportului Craiova. Studiul îşi propune, în principal, identificarea tuturor oportunităţilor de afaceri oferite de aeroportul craiovean, pe care autorităţile doljene doresc să-l transforme într-un “Pol logistic funcţional şi centrul de servicii Oltenia”.

Valoarea acestui studiu este de 100.000 de euro, din care 75 la sută provin din partea Uniunii Europene.

Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a profitat de vizita în Italia, pentru a propune oamenilor de afaceri din regiunea Lazio, să se implice în modernizarea spitalului Clinic de Urgenţă Craiova.

Afaceriştii italieni sunt membrii Consorţiului de dezvoltare industrială Roma-Latina din regiunea italiană Lazio, care se întinde de la malurile mării până la colinele romane, incluzând capitala Italiei

Consorţiul de Dezvoltare Roma-Latina este alcătuit din 21 de instituţii: primării, asociaţii comerciale, Camere de Comerţ, instituţii bancare.

domeniu: 
categorie: 
Autor: