Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

PSD Rădăuţi şi-a lansat candidatul la Primărie

Organizaţia PSD Rădăuţi şi-a lansat astazi candidaţii la Primărie şi Consiliul Local, în prezenţa a câteva sute de membrii şi simpatizanţi ai partidului. PSD va arunca în cursa pentru un nou mandat pe Mihai Frunză, primarul în exerciţiu al municipiului Rădăuţi. Mihai Frunză are 52 de ani, este căsătorit şi are un copil. Candidează pentru a treia oară, după 1989, la Primăria Fălticeni. A mai fost primar, timp ce 10 ani, înainte 1989.

La lansarea oficială de la Rădăuţi au fost prezenţi preşedintele PSD, Gavril Mârza, deputaţii Ioan Oltei şi Dorel Petru Crăciun, senatorul Radu Pricop, primarii de Suceava şi Vatra Dornei, Marian Ionescu, respectiv, Constantin Huţanu, primari din localităţi din zona Rădăuţi, directori de instituţii descentralizate din judeţ.

Preşedintele organizaţiei municipale Rădăuţi, deputatul Dorel Petru Crăciun a declarat că 'organizaţia pe care o conduce vine cu propuneri pentru alegerile locale din 6 iunie 2004 cu oameni bine cunoscuti, competenti si cu experienţă în problemele complexe ale administraţiei, capabili să studieze, să decidă şi să acţioneze în interesul cetăţenilor, în spiritul social-democraţiei'.

În aceeaşi ordine de idei, preşedintele PSD Suceava,Gavril Mîrza a declarat că 'este mai mult încrezător că echipa organizaţiei municipale a PSD de la Rădăuţi va cîştiga alegerile locale'.

Mai mult, şeful pesediştilor suceveni i-a comparat faptelui lui Mihai Frunză cu muzica lui Ceaikovschi. Apoi, candidatul la Primăria municipiului Rădăuţi a trecut în revistă realizările din mandatul pe care tocmai îl încheie şi a prezentat oferta electorală pentru 2004-2008.

De remarcat faptul că florile folosite la ornarea sălii Casei Culturii unde a avut loc festivitatea, au fost muşcatele, flori specifice gospodăriilor ţărăneşti din zonă, care au făcut pentru prima dată la o manifestare PSD concurenţă serioasă trandafirului.

Totuşi, cu mare indulgenţă primarul a intrat în posesia unui trandafir şi nu trei cum ii stă bine partidului ,oferit în finalul festivităţii din partea soţiei prin intermediul unui puşti.

Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol folcloric susţinut de interpreţii de muzică populară Gheorghe Turda şi Laura Lavric.

domeniu: 
categorie: