Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Punct de Informare Europeană la Primăria din Mediaş (SB)

Pentru a se aduce un aport direct la integrarea mai rapidă a României în UE şi pentru a sensibiliza opinia publică asupra integrării europene şi asupra procesului de extindere a UE, la Primăria din Mediaş (SB) se va deschide un Punct de Informare Europeană. Proiectul ’Punct de Informare Europeană’ urmează a fi depus în parteneriat cu municipalitatea din Skarsterland, Olanda, Camera de Comerţ Sibiu şi Fundaţiile Phoenix Speranţa şi Sinergii Mediaş.

Condiţiile pentru eligibilitatea acestui proiect sunt oferirea unui spaţiu de minim 10 metri pătraţi de către autoritatea locală, în vederea desfăşurării activităţii acestui centru pe perioada desfăşurării proiectului, şi asigurarea venitului unei persoane angajate în acest centru.

domeniu: