Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Raiffeisen Bank reduce dobânzile la credite şi depozite în lei

Din 3 octombrie, Raiffeisen Bank reduce dobânzile la creditele acordate populaţiei cu până la patru puncte procentuale. Astfel, la creditele pentru locuinţe dobânda scade de la 15% la 13,5% pe an, iar pentru creditele pentru achizitionarea de autoturisme de la 19% la15% pe an. De asemenea scad dobânzile la FlexiCredit ajungând la 17,5% pe an şi la creditul overdraft la 22% pe an.

Dobânzile la depozitele în lei se modifică după cum urmează:

- depozit în LEI cu plata lunară a dobânzii şi dobânda fluctuantă:
Scadenta 1 luna 3 luni 6 luni 9 luni 12 luni
Persoane fizice 4,5% 4,75% 5% 5,25% 5,25%

- contul BONUS, rata fixa de dobânda si plata lunara a dobanzii
Contul BONUS Scadenta Suma minima pentru deschiderea contului Rata dobanzii
TRANSA 1 1 luna   1.000.000 3,5%
TRANSA 2 40.000.000 4,5%

- contul EVENIMENT: dobânda 4,75%

domeniu: 
categorie: