Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Raport preliminar al Comisiei de investigare a incidentului aviatic

Raportul preliminar al Comisiei de investigare a incidentului aviatic în care a fost implicată o aeronavă charter aparţinând companiei TAROM, la bordul căreia se aflau 117 pasageri şi 6 membri ai echipajului indică faptul că vina o poartă coordonarea necorespunzătoare între turnul de control şi echipa de intervenţie la balizaj.

Potrivit raportului preliminar, citit de către preşedintele comisiei de investigaţie, Ciucă Alexandru Mircea în cadrul unei conferinţe de presă, la ora producerii accidentului erau în vigoare procedurile de operare în condiţii de ceaţă. Activitatea de balizaj era efectuată de un agent autorizat, iar echipa de întreţinere lucra cu aprobarea turnului de control.  Aeronava a fost şi ea autorizată de turn să decoleze.

În raport se mai precizează că aeronava a suferit deteriorări substanţiale, dar după momentul accidentului s-a acţionat corespunzător.

domeniu: 
categorie: