Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rasdaq nu funcţionează legal!

Preşedinta Comisiei de Valori Mobiliare (CNVM), Gabriela Anghelache, a declarat că Rasdaq se află de mai mult de o săptămână în ilegalitate, deoarece nu s-a reorganizat, aşa cum îi cere legea, în societate comercială. Rasdaq este o piaţă de acţiuni înfiinţată cu capital privat, pe listele ei aflându-se circa 5000 de societati comerciale, nelistate la Bursa de Valori. Gabriela Anghelache e de părere că Rasdaq are prea multe societăţi listate şi că ar trebui să rămână doar cu 'acele societăţi comerciale care prezintă interes'. 'Pentru celelalte trebuie să găsim un alt sistem de tranzacţionare', a declarat preşedinta CNVM, care a adăugat că Rasdaq nu va dispărea totuşi de pe piaţă.

De altă părere este preşedintele Bursei de Valori Bucureşti, Sergiu Oprescu, care a declarat că unificarea celor două pieţe de valori mobiliare, Bursa şi Rasdaq, ar fi o soluţie de creştere a performanţei pieţei de capital. 'Suportul tehnic al Bursei permite integrarea pieţei Rasdaq', a adăugat Sergiu Oprescu.

domeniu: 
categorie: