Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

R.A.T Bucuresti a fost verificat de ANPC

In urma numeroaselor sesizari si reclamatii primite din partea cetatenilor, Secretarul de Stat Rovana Plumb, Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus efectuarea unui control la Regia Autonoma de Transport Bucuresti. Inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, insotiti de reprezentanti ai Regiei Autonome de Transport Bucuresti , au desfasurat o actiune de control asupra modului in care se respecta prevederile legale privind protectia consumatorilor in activitatea de transport urban.

Au fost controlate autobuze, troleibuze si tramvaie de pe 11 trasee din zonele: Cosbuc - Unirii, Metalurgiei, Depoul Fundeni, Autobaza Floreasca.

Principalele abateri constatate au fost :

· zonele interioare ale autobuzelor prezentau rugina pe suprafete mari;
· chederele geamurilor nu erau etanse;
· chederele usilor lipseau;
· prezenta lufturilor intre geam si cadrul metalic;
· plafoanele si pardoseala mijloacelor de transport prezentau suprafete rupte si colturi metalice ridicate;
· tapiseria scaunelor era taiata, sfasiata, rupta;
· neinformarea consumatorilor privind ritmicitatea mijloacelor de transport;
· neinformarea consumatorilor privind traseele mijloacelor de transport;
neafisarea la loc vizibil a numarului liniei mijlocelor de transport.

Inspectorilor O.M.B.P.C. vor continua actiunea de control si in urmatoarele zile , iar masurile si sanctiunile urmeaza sa fie stabilite la finalizarea acestei actiuni.
Pana in acest moment s-a dispus masura de oprire temporara a activitatii de transport in comun efectuat pe mijloacele de transport care nu indeplinesc conditiile de protectie a consumatorilor. La finalizarea actiunii in functie de cele constatate se va intocmi un program de masuri care sa conduca la eliminarea tuturor aceste deficiente.

domeniu: 
categorie: 
Autor: