Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Redactorii de la 'Evenimentul zilei' sunt alături de Cornel Nistorescu

Peste 60 de redactori de la Evenimentul Zilei protestează faţă de plecarea lui Cornel Nistorescu de la conducerea acestui cotidian. În comunicatul dat publicităţii marţi, jurnaliştii de la 'Bulina rosie' afirma ca plecarea lui Nistorescu 'confirma temerile exprimate de echipa editoriala a ziarului intr-un comunicat dat publicitatii la inceputul lunii. Atrageam atunci atentia ca, 'sub umbrela unor schimbari de natura organizatorica, s-au inmultit imixtiunile in politica editoriala, de natura sa puna in pericol independenta Evenimentului Zilei'. Avertismentul nostru a fost confirmat astazi (ieri - n.r.), odata cu retragerea directorului Cornel Nistorescu, cel care, ani de zile, a fost garantul independentei editoriale a publicatiei. In spatele formulei amiabile convenite de Cornel Nistorescu si trustul Ringier, 'diferente ireconciliabile in modul in care vad modernizarea ziarului', se ascund, de fapt, gravele disensiuni dintre cele doua parti in ce priveste politica editoriala si atitudinea critica a Evenimentului Zilei fata de Putere. Aceste disensiuni au aparut inca de la achizitionarea publicatiei noastre de catre Ringier. Clauzele contractuale dintre Cornel Nistorescu si Ringier l-au impiedicat si il impiedica pe acesta sa-si exprime public un punct de vedere explicit pe aceasta tema. Prin plecarea lui Cornel Nistorescu de la Evenimentul Zilei independenta editoriala a ziarului este serios amenintata. De aceea, semnalam Ringier si opiniei publice ca aducerea in fruntea ziarului a unei persoane incompatibile cu principiile si valorile profesionale promovate pana acum de Evenimentul Zilei ar putea provoca o criza, care ar pune in pericol activitatea redactionala'.

domeniu: