Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Regal de bere pe platoul Cetăţii de Scaun Suceava

Timp de patru zile Platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei va deveni gazda celei de-a treia ediţii a Festivalului Berii „Bucovina”, manifestare organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură, în parteneriat cu Primăria Suceava. Deschiderea oficială a festivalului berii a avut loc joi, 31 august, prilej cu care directorul CCIA Suceava, Ovidiu Donţu, a ţinut să precizeze că la ediţia de anul acesta sucevenii amatori de bere au la dispoziţie peste 20 de mărci de bere, iar numărul firmelor participante este cu mult mai mare decât anul trecut.

„Şi pentru acest an ne bucurăm de numărul mare al agenţilor economici care au ţinut să fie alături de noi la această manifestare. Elementul de noutate al ediţiei din acest an este locaţia festivalului, respectiv platoul Cetăţii de Scaun al Sucevei. Şi vreau să precizeze că CCIA Suceava intenţionează să permanentizeze organizarea manifestărilor expoziţionale în această locaţie”, a declarat Donţu la deschiderea festivalului, eveniment la care au fost prezenţi şi primarul şi viceprimarii Sucevei, Ion Lungu, respectiv Angela Zarojanu şi Marian Ionescu.

Trebuie spus că pe parcursul celor patru zile ale festivalului, pe platoul Cetatii de Scaun , vizitatorii au posibilitatea să se delecteze cu o ofertă bogată şi diversă de mărci de bere, distribuite sau produse de firmele sucevene şi din ţară, şi anume Bermas Pils, Beck’s, Bergenbier, Burger, Carlsberg, Călimani, Ciuc, Ciucaş, Golden Brau, Gosser, Hopfen Konig, Meister, Noroc, Silva, Skol, Stella Artois, Suceava, Timişoreana, Tuborg, Ursus.

Mai mult, pe tot parcursul festivalului organizatorii au pregătit numeroase concerte cu formaţii locale, care vor avea loc în fiecare zi, dar şi cu trupe recunoscute pe plan naţional. Astfel, dacă prima zi a festivalului a fost rezervată muzicii populare, respectiv interpreţilor Sofia Vicoveanca, Alexandru Recolciuc si invitaţii lor, în cursul zilei de astăzi, începând cu ora 20:00 va avea loc concertul formaţiei Hara.

În ceea ce priveşte ziua de sâmbătă şi duminică, după concertele formaţiilor locale, începând cu ora 20:00 sucevenii vor avea parte de un concert Etno, respectiv Akcent. Ovidiu Donţu a ţinut să mai precizeze că pe tot parcursul festivalului SC TPL Suceava va asigura, contra cost, transportul pe ruta Centru-cetatea de Scaun, cu plecări din oră în oră.

domeniu: 
categorie: