Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Reîntoarcerea lui Vanghelie în PSD nu era oportună, spune Năstase

Preşedintele PSD, Adrian Năstase a declarat după şedinţa maraton de şase ore a Delegaţiei Permanente de miercuri că personal nu e mulţumit de rezultatele din Bucureşti. În ceea ce priveşte decizia Organizaţiei PSD Bucureşti de a-l reprimi pe Marian Vanghelie în partid, liderul PSD a spus că nu are nimic împotrivă dar că nu era cel mai potrivit moment.

“Atâta timp cât nu există o hotărâre juridică definitivă împotriva lui nu ar trebui să fie vreo problemă cu calitatea sa de a fi membru de partid. Sunt persoane care au dosare la PNA şi sunt preşedinţi de partide.”, a declarat Năstase.

Întrebat dacă reprimirea lui Vanghelie nu va crea un precedent periculos şi va deschide calea reprimirii şi a altor baroni locali în PSD, Năstase a negat categoric acest lucru.

“Nu se va reveni asupra nici uneia din deciziile anterioare şi care, după părerea mea trebuiau să fie şi mai dure în cazul unora din cei excluşi. Cine va face acest lucru va avea de-a face cu mine”.

Năstase a insistat asupra necesităţii ştergerii etichetelor care au apărut în legătură cu numele partidului datorită unor membri cercetaţi de PNA sau bănuiţi de afaceri ilegale.

domeniu: 
categorie: