Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Reprezentanţa Căilor Ferate Române în Azerbaijan

Miercuri, 30 octombrie 2002, Preşedintele României, Ion Iliescu şi Ministrul Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, Miron Mitrea, au participat la inaugurarea oficială a Reprezentaţei CFR Marfă de la Baku, Republica Azerbaijan. Cu această ocazie, Ministrul L.P.T.L. a avut o întîlnire cu omologul său din Azerbaijan, Ziad Mamedov. În cadrul acestei întâlniri, cei doi miniştri au hotărât ca în maxim trei luni să se înfiinţeze la Baku un centru românesc pentru informarea oamenilor de afaceri din Republica Azerbaijan cu privire la oportunităţile de afaceri existente în domeniu. Acest centru va fi format din reprezentanţi ai Administraţiei Portului Constanţa, reprezentanţi ai reparatorilor de material rulant şi ai constructorilor de nave şi din reprezentanţi ai firmelor mici şi mijlocii din România.
“Am luat aceasta decizie pentru a impulsiona relaţiile economice cu Azerbaijan şi pentru a intensifica activităţile comerciale desfăşurate pe coridorul TRACECA. De asemenea, Ministrul Transporturilor din Azerbaijan a precizat că doreşte să demareze un proces de modernizare a locomotivelor Diesel, a vagoanelor cisternă şi a navelor care operează în marea Caspică şi s-a arătat foarte interesat de o colaborare cu România în acest sens. Acest centru de informare destinat oamenilor de afaceri din Azerbaijan va intra în funcţiune până la următoarea întâlnire a Comisiei Mixte Economice Româno-Azerbaijene care îşi va desfăşura lucările anul viitor la Bucureşti spre sfârşitul lunii ianuarie - începutul lunii februarie”, a declarat Ministrul Miron Mitrea.

domeniu: 
categorie: 
Autor: