Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Restaurantele din Craiova, pericol public

Inspectorii OJPC Dolj au dat zilele trecute o raită prin restaurantele care organizează mese de Revelion. Din 15 localuri controlate la 11 s-au găsit nereguli. Deficienţele cele mai grave au fost constatate la restaurantul „Jiul”, unul dintre localurile pretenţioase ale Craiovei. Inspectorii OJPC Dolj au găsit aici alimente alterate. Mai mult, în bucătăria restaurantului „Jiul” lipsea cu desăvârşire spaţiul cu circuit separat. În acelaşi loc se prelucra carnea, se curăţau legumele şi se spălau vasele.

Un alt local cu “greutatea” respectiv restaurantul Select, care aparţine fostului subprefect Marin Nicoli, a fost prins în ofside de inspectorii OJPC. La restaurnatul lui Nicoli nu sunt respectate normele igenico-sanitare iar în meniu nu este trecută concentraţia băuturilor alcoolice.

„Am controlat localurile din Craiova pentru a vedea dacă sunt pregătite pentru a organiza mese de Revelion. La majoritatea au fost găsite deficienţe. Au fost date amenzi în valoare de 50 de milioane de lei, iar restaurantul ‹‹Jiul›› a fost închis temporar deoarece au fost găsite numeroase nereguli”, a declarat inspectorul OJPC, Dumitru Ionescu.

domeniu: 
categorie: