Reuniunea Donorilor în domeniul protecţiei mediului

Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor organizeaza, impreuna cu Ministerul Finantelor Publice, Reuniunea Donorilor in domeniul protectiei mediului. Evenimentul se va desfasura vineri, 1 iulie, de la ora 10.00 si are drept tinta identificarea oportunitatilor de finantare pentru rezolvarea problemelor prioritare in domeniul protectiei mediului si pentru cresterea eficientei programelor de finantare.

Reuniunea Donorilor va fi condusa de Attila Korodi, secretar de stat in Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor si de Istvan Jakab, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice. In decursul acesteia, Attila Korodi, secretarul de stat pentru integrare europeana in cadrul MMGA, va expune prioritatile Romaniei pe termen scurt (2007) si mediu (2013), in domeniul protectiei mediului.

La reuniunea de vineri sunt invitati reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), ai Delegatiei Comisiei Europene, precum si ai ambasadelor tuturor tarilor membre ale Uniunii Europene.

domeniu: 
categorie: