Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Revelion în casă nouă pentru 40 de familii de băcăuani

Revelion în casă noă pentru 40 dintre familiile de băcăuani care au reuşit să obţină o repartiţie pentru olocuinţă din partea Consiliului Local. Este vorba despre o parte din tinerii cu vârsta până în 35 de ani care au primit repartiţie într-unul din apartamentele din cele două noi blocuri de pe strada Letea. Cele două imobile au fost inaugurate ieri în prezenţa autorităţilor locale. Ionuţ Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău spune că o primă recepţie a celor 40 de apartamente care au fost date ieri în folosinţă a fost făcută în urmă cu câteva zile de conducerea Primăriei Bacău.

Pentru ca beneficiarii noilor apartamente să se poată muta până la sfârşitul acestui an, s-a lucrat zi lumină pentru definitivarea racordurilor la utilităţi.

domeniu: 
categorie: