Revelion pentru pensionari şi la Timişoara

Pensionarii au cumpărat toate biletele puse în vânzare la Revelionul dedicat lor şi organizat de Primăria Timişoara, informează corespondentul AMOS News. Municipalitatea împreună cu Casa de Cultură au pregătit pentru noaptea dintre ani Revelionul vârstnicilor, care se va desfăşura la Restaurantul Streliţia. Toate cele 600 de bilete distribuite prin intermediul Consiliului Seniorilor şi consiliilor consultative de cartier, au fost vândute, la un preţ de 30 de lei. Participanţii vor avea parte de un meniu specific şi de un program artistic tradiţional.

Programul de Revelion în aer liber, în Piaţa Victoriei, va începe la ora 21, când pe scena amplasată în faţa Operei va evolua trupa Impact. De la ora 22,30, timişorenii vor putea să-l asculte pe Chris Norman, fost component al trupei britanice Smokie.

Aproape de miezul nopţii, primarul Gheorghe Ciuhandu şi viceprimarul Adrian Orza se vor adresa celor aflaţi în piaţă pentru a le transmite urări şi tradiţionalul „La mulţi ani!”, urmând ca la ora 24, de pe clădirea Operei să se declanşeze focurile de artificii pentru a vesti trecerea în Noul An 2008. Bugetul total al manifestărilor de Revelion este de 85.000 de euro.

domeniu: 
categorie: 
Autor: