Revista Biz a împlinit 5 ani de existenţă

Revoluţia Biz continuă şi în numărul 100 al revistei. Analize ale ultimilor 5 ani de afaceri şi profilele a 100 de vizionari din business-ul românesc. Business Media Group a aniversat miercuri, 9 martie, ora 19:30 la Teatrul Naţional Bucureşti, “BIZ 100” - 5 ani de existenţă a revistei Biz şi 100 de ediţii.

Peste 1200 de persoane din toate mediile - diplomaţie, oameni de afaceri, reprezentanţi ai presei, artişti, VIP-uri au răspuns la invitaţia Biz să ni se alăture în acest moment aniversar pe care l-am sărbătorit printr-un concert premieră în România - „Maria T” susţinut de Cvartetul Bălănescu. Am dublat astfel „revoluţia” Biz ajunsă deja la ediţia 100 cu o coloană sonoră de excepţie.

Sala Mare a Teatrului Naţional a devenit neîncăpătoare când a început prezentarea Biz. Rachad el Jisr, Publisher şi fondator Business Media Group a povestit cum s-a născut BIZ şi ce a devenit: „A trebuit să vând ideea de Biz când am venit în România, întâi oamenilor care acum îmi sunt colegi şi care au făcut din Biz ce este. Acum, după 5 ani, suntem cea mai citită revistă de afaceri din România”.

Dintr-o revistă dedicată întâi investitorilor străini veniţi în România, Biz s-a reorientat treptat şi sigur către orice antreprenor care face sau vrea să facă afaceri în România şi să afle succesele, transformările şi ultimele tendinţe ale pieţei care il interesează.

Evenimentul a continuat cu o reprezentaţie surprinzătoare a Cvartetului Bălănescu, care a interpretat în România pentru prima dată concertul „Maria T”. A fost într-adevăr cea mai potrivită alegere pentru aniversarea Biz. Puţini dintre invitaţi auziseră de ei înainte de acest eveniment, însă cvartetul condus de românul Alexander Bălănescu este iubit de pasionaţi şi deja celebru în Occident. Alexander Bălănescu s-a prezentat la fel de simplu şi lăsând muzica să vorbească pentru el, îmbinând corzile cvartetului cu muzica Mariei Tănase şi cu imagini de arhivă, într-un fel cum nu am mai văzut la noi până acum. Ce a urmat, 2 ore de concert şi spectacol multimedia, a trecut parcă în câteva secunde şi s-a terminat cu 2 bisuri şi o sală în picioare.

De astăzi revista Biz vă aşteaptă în standuri. Număr aniversar, de 136 de pagini. O veţi recunoaşte cu siguranţă. V-am pregătit şi de această dată informaţii esenţiale pentru deciziile de zi cu zi ale oricărui om de afaceri. Acest număr va fi aşezat deoparte ca unul de colecţie, analizând transformările ultimilor 5 ani „de foc” din afacerile locale. Găsim şi în acest număr interviuri cu liderii unor afaceri noi care promit în România, poveşti de succes şi constantele rubrici Biz.

Cover story-ul Biz este unul diferit: vă aduce în faţă profilele a 100 de oameni care au făcut diferenţa: manageri, antreprenori şi consultanti care au influenţat pozitiv mediul de afaceri de la noi. Ei sunt promotorii unor noi tendinţe, au stat în spatele dezvoltării unor noi sectoare în piaţă sau reprezintă studii de caz ale succesului în business.

Ce pregăteste Biz în numerele următoare: „ Ne vom concentra şi mai mult atenţia în jurul oamenilor care fac diferenţa, care dau tonul în afaceri - „oamenii Biz””, declară echipa editorială la lansarea revistei Biz 100.

domeniu: 
categorie: