Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

România are de îndeplinit 11 măsuri suplimentare la capitolele JAI şi Concurenţă

România s-a angajat să îndeplinească 11 măsuri suplimentare la ultimele două capitole asupra cărora a încheiat negocierile cu UE, respectiv Justiţie-Afaceri Interne şi Concurenţă. Mircea Geoană a explicat joi că este vorba de angajamentele asumate de România în procesul de integrare, în vederea intrării sale în blocul european la 1 ianuarie 2007 şi că măsurile convenite în cadrul negocierilor sunt, în primul rând, în interesul ţării noastre.

“Era necesară decizia de miercuri a ambasadorilor din ţările UE pentru a se evita riscul ca România să iasă din grafic, iar Bulgaria să încheie singură negocierile, la Summitul European din 17 decembrie”, a afirmat Geoană.

domeniu: 
categorie: 
Autor: