Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Romania Cultural transmite Concertul de gala de la Venetia

Radio Romania Cultural transmite marti, 1 decembrie 2009, ora 19.00, selectiuni din concertul de gala sustinut de violonistul Alexandru Tomescu, pianistul Horia Mihail, soprana Leontina Vaduva si Orchestra Teatrului LaFenice. Concertul a avut loc duminica, 22 noiembrie, pe scena prestigiosului Teatru La Fenice din Venetia, fiind dedicat Zilei Nationale a Romaniei. Cei trei mari artisti romani acompaniati de Orchestra Teatrului La Fenice, dirijata de Andrea Battistoni, au interpretat lucrari de Mozart, Verdi, Rossini, Puccini, Enescu sau Porumbescu.
 
Concertul de la Venetia a fost organizat de Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia in parteneriat cu Radio Romania si s-a bucurat de inaltul patronaj al Regiunii Veneto, al Provinciei Venetia si al Primariei Venetiei, precum si de sprijinul Institutului Cultural Roman si al Fundatiei Teatrului La Fenice.
 
Cu aceasta ocazie, Massimo Cacciari, primarul Venetiei, a fost decorat cu “Ordinul National pentru Merit in Grad de Mare Ofiter”, care i-a fost conferit de presedintele Romaniei „in semn de recunoastere a meritelor sale deosebite la promovarea si dezvoltarea relatiilor culturale romano-italiene, pentru promovarea imaginii reale a tarii noastre si sustinerea romanilor in Italia”.

domeniu: 
categorie: