România a făcut primul pas pentru afilierea la Consiliului Internaţional de Cricket

Consiliul Român de Cricket (Cricket Romania) anunţă calificarea României ca Prospective Member al Consiliului International de Cricket (International Cricket Council - ICC), aceasta fiind etapa precursoare calificării ca Affiliate Member al ICC.

Infiintata in iunie 2009 la initiativa catorva entuziasti ai cricketului din Romania, Consiliul Roman de Cricket, sub patronajul lui Gabriel Marin, este prima fundatie din Romania ce isi propune sa dezvolte, promoveze si administreze jocul de cricket la nivel national.

Unul dintre obiectivele majore ale Consiliului Roman de Cricket (Cricket Romania) il reprezinta obtinerea statutului de membru afiliat al ICC (Affiliate Member)  in termen de 3 ani de la infiintarea fundatiei.

Fiind al doilea cel mai popular sport din lume, cricketul a fost invaluit intr-o conceptie gresita ca fiind un joc lung, plictisitor si scump. Este mai mult decat atat! Este un sport distractiv, incitant si totodata o modalitate foarte buna de a petrece timpul liber impreuna cu prietenii.

„Asteptam cu nerabdare suportul tuturor entuziastilor dar, mai ales, ne dorim o crestere a numarului jucatorilor de cricket de nationalitate romana”, a declarat Rangam Mitra, Director Executiv al Consiliului Roman de Cricket.

domeniu: 
categorie: