Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

România va da mai mulţi bani la FMI

Cota de participare a ţării noastre la capitalul social al Fondului Monetar Internaţional a fost majorată, a hotărât Guvernul.

Aceasta va creşte anul viitor cu aproximativ 9 sute de milioane de euro.

Ministrul de Finanţe a declarat că nu este vorba de fondul constituit la nivelul Uniunii Europene pentru a ajuta ţările în dificultate, ci de un angajament  asumat  de acţionarii FMI anul trecut.
Gheorghe Ialomiţianu a declarat că banii  pentru fond vor proveni din rezerva  Băncii Naţionale a României deoarece toate drepturile şi obligaţiile ce revin din relaţia cu instituţia internaţională se reflectă în gestiunea băncii centrale.

 În urma majorării cotei de participare la capitalul social al FMI,  România se va plasa pe poziţia a patra, după Olanda, Ucraina şi Israel.

domeniu: 
categorie: