Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Romexpo SA, locul I în Topul Naţional al Firmelor, secţiunea Servicii - Întreprinderi mari

Complexul expoziţional Romexpo a găzduit, luni, 28 noiembrie, lansarea Topului Naţional al Firmelor - ediţia a XII-a, întocmit pentru a răsplăti performanţele înregistrate de companiile din România. Topul este creaţia Camerei de Comerţ şi Industrie a României. Romexpo SA a 'smuls' la această ediţie ''Distincţia de excelenţă'' (pentru prezenţa în top pe primele 3 locuri în ultimele 3 ediţii) şi de asemenea locul I la secţiunea 'Servicii - Întreprinderi mari'. Premiul i-a fost înmânat directorului de organizare Târguri şi Expoziţii, Cătălin Trifu, ocazie cu care acesta a precizat, pentru AMOS News, motivele pentru care Romexpo SA a ajuns pe podium. AMOS News: Care au fost atuurile Romexpo SA ce au dus la prezenţa în acest top?

Cătălin Trifu: Romexpo SA, atât la această ediţie a topului cât şi la celelalte ediţii, s-a situat mereu pe locuri fruntaşe. Aceasta este o încununare a activităţii pe care noi o desfăşurăm. La Romexpo avem, şi în acest an, un număr record de firme participante, circa 5.000; suprafaţa de expunere totală a crescut comparativ cu anul trecut. Aşadar, toţi aceşti parametri au dus la o depăşire a indicatorilor statistici de anul trecut. Iată că, în mod fericit, s-au concretizat în acest an prin clasarea Romexpo pe locul I la Secţiunea 'Servicii - Întreprinderi Mari'.

AMOS News: Din punct de vedere al tematicii, ne puteţi spune ce noutăţi au caracterizat activitatea de anul acesta a Romexpo SA?
Cătălin Trifu: Faţă de anul trecut, în 2005, am avut o specializare mai strictă a manifestărilor expoziţionale. Am avut o serie de expoziţii pe care l-am găzduit în premieră. Vom dezvolta pentru anul viitor acest lucru, când, pentru prima oară, cel mai important târg al nostru, Târgul de Construcţii, se va desfăşura în două părţi: este vorba de ExpoAntreprenor şi ConstructExpo. De asemenea, anul viitor, la Indagra, o altă expoziţie de referinţă, va reveni Salonul de Industie a Cărnii, organizat o dată la doi ani. Sunt 4-5 manifestări expoziţionale la care capacitatea Romexpo este folosită la maxim.

AMOS News: Pe când un Premiu de Excelenţă în Afaceri, cunoscut fiind faptul că CCIR acordă şi această distincţie cu ocazia lansării Topului Naţional al Firmelor?
Cătălin Trifu: Considerăm că dacă vom menţine activitatea noastră expoziţională în acelaşi trend ca şi la ediţiile precedente cu siguranţă că acest premiu va veni de la sine ca o încununare a activităţii noastre.

Alte ştiri din sursa AMOS News:
George Cojocaru: 'Preocuparea Romexpo se îndreaptă spre internaţionalizarea manifestărilor'
Moş Crăciun are de unde alege

domeniu: 
categorie: 
Autor: