ROMTELECOM lansează primele opţiuni pentru serviciile de voce

Începând cu 3 octombrie 2005 clienţii ROMTELECOM vor avea la dispoziţie opt opţiuni pentru serviciile de voce, oferind reduceri de tarife pentru anumite tipuri de convorbiri în schimbul achitării unui abonament lunar, care se va adăuga celui de bază, pentru linia telefonică. „ROMTELECOM face un mare pas înainte prin aceste prime opţiuni oferite clienţilor săi. Am implementat noul sistem naţional de facturare în această vară, care ne permite să răspundem aproape imediat cerinţelor şi preferinţelor clienţilor. Putem realiza modificarea ofertei în câteva săptămâni, spre deosebire de câteva trimestre, cum era în trecut.

ROMTELECOM menţine abordarea sa, centrată pe client, având în vedere obiectivul echipei de management şi al angajaţilor de a transforma compania în furnizorul preferat de servicii de comunicaţii de pe piaţa românească. În următoarele luni vor fi lansate mai multe asemenea oferte, iar clienţii ROMTELECOM vor avea în curând posibilitatea de a-şi construi propriul plan tarifar prin alegerea unui număr de opţiuni,” a declarat Pieter Bakker, Director Executiv Comercial al ROMTELECOM.

Opţiunile fac parte din categoria serviciilor de bază ROMTELECOM şi se activează la cererea abonatului - în magazine sau prin apel gratuit la 930. Aceste opţiuni pot fi adăugate doar la liniile telefonice principale şi pot fi cumulative, spre exemplu, clientul persoană fizică poate solicita o opţiune cu reduceri la apelurile către mobil + o opţiune cu reduceri la apelurile internaţionale.

domeniu: 
categorie: