Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

S-a deschis al doliea magazin Cora

Amplasat în zona Lujerului, hypermarketul inaugurat ieri are estimată pentru trei luni, o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro, ridicând astfel la 170 de milioane euro încasările companiei România Hypermarché pentru 2005. Anterior, compania estimase că cele două magazine îi vor aduce o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro. Primul magazin Cora a fost deschis în 2003, în cartierul Pantelimon, în urma unei investiţii de 50 de milioane de euro, oficialii companiei estimând pentru această unitate o cifră de afaceri de 120 milioane de euro în 2005.

Anul trecut, Cora Pantelimon a obţinut peste 100 de milioane de euro. Investiţia pentru cea de-a doua unitate Cora din România însumează 40 milioane de euro.

Potrivit reprezentanţilor companiei, Cora Lujerului va avea 1.000 de angajaţi şi o suprafaţă de 14.000 metri pătraţi. Următorul magazin Cora va fi deschis anul viitor, la Cluj-Napoca, proiectul fiind evaluat la 25 milioane euro.

domeniu: 
categorie: