S-a lansat prima revistă de Formula 1 în România

F1 Racing, cea mai bine vândutã revistã de Formula 1 din lume, este disponibilã acum şi pentru publicul din România. Lider al pieţei mondiale a publicaţiilor de Formula 1, F1 Racing apare în peste 27 de ediţii, este editatã în 22 de limbi şi este cititã lunar de 11.000.000 de fani din întreaga lume. Revista a fost lansată ieri, 23 februarie, în cadrul unui eveniment special.

Pentru o seară, sala Ballroom a hotelului Crowne Plaza s-a transformat într-o replică a paddock-urilor F1, cu invitaţi din industria auto, publicitate şi media de specialitate. Maestrul de ceremonii al serii a fost Daniel Buzdugan, care a deschis ceremonia pe fondul proiecţiilor de la cursele de Formula 1.

Bill Avery, Publisher BMG, a declarat: „Lansarea F1 Racing face parte din strategia de extindere a BMG pe anul 2005. Practic, cu F1 Racing deschidem seria de licenţe de publicaţii străine pe care le vom aduce anul acesta în România”. Printre invitaţi a fost şi Tim Bulley, Licensing Manager şi reprezentant Haymarket UK.

Stratos Vakkas, General Manager Toyota Romania, sponsorul oficial al evenimentului, a declarat: „Parteneriatul dintre BMG şi Toyota a dus la un eveniment de lansare deosebit de reuşit, care reflectã dinamismul celor douã companii”.

Punctul culminant al serii a fost dezvelirea replicii monopostului Toyota, pe care vor concura anul acesta piloţii echipei, Ralf Schumacher şi Jarno Trulli. Evenimentul a luat sfârşit în jocuri de sunete şi lumini, pe ritmurile trupei Sistem, care a încins atmosfera la propriu printre focuri de artificii şi flăcări.

F1 Racing este disponibilã acum în toate chioşcurile de presã din ţarã, la preţul de 59.000 lei.

Ce oferă primul număr F1 Racing pentru pasionaţii Formulei 1

Primul numãr F1 Racing aduce in prim plan rivalităţile sezonului 2005. La acest capitol se înscrie cel mai aşteptat duel, cel dintre Kimi Raikkonen şi Juan Pablo Montoya, componenţii echipei McLaren Mercedes.

În afara lor, vom mai vedea cine poate fi mai rapid dintre Jarno Trulli şi Ralf Schumacher, cei doi driveri ai team-ului Toyota. Nu au fost uitate nici rivalităţile între echipe şi nici aspectul tehnic al competiţiei, subiecte care se regăsesc în două materiale speciale.

Având în vedere că primul număr al F1 Racing apare înainte de prima etapă de Formula 1, există o secţiune speciala de prezentare a sezonului 2005: o radiografie completã a celor 10 echipe de Formula 1, prezentarea circuitelor, precum şi toate numele noi din Formula 1 in acest sezon.

Dintre alte secţiuni menţionãm F1 to One, rubricã dedicatã interviurilor, Avancronici, o avanpremierã a etapelor sezonului, şi Actualitate, care prezintã ştirile de ultimã orã din lumea Formulei 1.

domeniu: 
categorie: