Sala de concerte se mută la metrou

În această perioadă, colindele se aud pe la toate colţurile oraşului, în variante cât mai diverse şi uneori mai îndepărtate de adevăratul spirit al sărbătorilor de iarnă.

In acest context, Corul Accoustic, dirijat de Daniel Jinga, sustinut de Romtelecom, isi propune sa aduca un moment de autentiticitate in peisajul aglomerat al Bucurestiului, in una dintre zonele cu cel mai mare trafic de oameni, respectiv la metrou. Prin aceasta initiativa, ne dorim sa aducem un moment de liniste in agitatia cumparaturilor de sarbatori si sa transmitem bucurestenilor urari de bine pentru Craciun si anul care va urma.
 
Mai exact,  maine, 22 decembrie, orele 12:30, Corul Accoustic  ii va colinda „cum se cuvine” pe toti cei care vor calatori cu metroul in zona Unirii II, reamintindu-le de Craciunul din copilarie, cu mere si covrigi,  si de virtuozitatea colindului romanesc autentic.
 
 
Cele 100 de voci care alcatuiesc Corul Accoustic vor putea fi auzite din toate colturile peronului Unirii II pentru a surprinde fiecare calator.
 
Este momentul ca Bucurestiul  sa rasune de colinde autentice, din suflet, asa cum mai auzim astazi doar  in salile de spectacol!

domeniu: