În Sălaj, plăcuţele cu numerele de înmatriculare se fac în 2 ore

Cu scopul de a reduce timpul în care cetăţenii îşi pot procura plăcuţele de înmatriculare ale autovehiculelor, dar şi pentru a oferi un spaţiu securizat şi condiţii optime de desfăşurare a acestei activităţi, atelierul în care se confecţionează aceste plăcuţe funcţionează în aceeaşi clădire cu Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Autovehiculelor (SPCRPCI) Sălaj, mai precis în clădirea Instituţiei Prefectului Judeţului Sălaj, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Potrivit unei informări făcute de Instituţia Prefectului Judeţului Sălaj, până în data de 22 martie 2010, atelierul a funcţionat în condiţii improprii într-un garaj situat pe strada Tudor Vladimirescu. Prin transferul atelierului, timpul în care se vor realiza plăcuţele cu numerele "preferenţiale" a scăzut de la trei-patru ore la maximum două ore.

Şi în cazul numerelor "temporare" sau a celor "la rând" timpul maxim de executare a plăcuţelor este tot de două ore.

Funcţionarea în noua locaţie va duce la eliminarea costurilor de transport a plăcuţelor, dar şi la o securitate sporită a atelierului.

Media lunară a tăbliţelor confecţionate, indiferent de tipul acestora, în cadrul atelierului SPCRPCI Sălaj, depăşeşte 500 de bucăţi.

"Trebuie să oferim sălăjenilor servicii prompte şi de calitate, astfel că facem, permanent, eforturi pentru a le îmbunătăţi. Prin mutarea atelierului am redus timpul în care se eliberează plăcile cu numerele de înmatriculare şi am oferit un spaţiu corespunzător pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a acestei activităţi", a subliniat prefectul Sălajului, Alexandru Vegh.

domeniu: 
categorie: