Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sănătatea Publică în Municipiul Bucureşti

Subprefectul Municipiului Bucuresti, Catalin Deaconescu, a condus azi, 31.01, sedinta Comisiei de Dialog Social de la nivelul Municipiului Bucuresti, la sediul Directiei de Sanatate Publica a Capitalei.

Ordinea de zi a inclus analiza activitatii de avizare-autorizare sanitara , in contextul modificarilor legislative pentru transpunerea aquisului comunitar, problema implicarii active a DSPMB, prin Biroul de Promovare a Sanatatii , in informarea si educarea populatiei Capitalei, referitor la masurile de protectie personala si comunitara in cazul situatiilor epidemiologice de risc identificate in anul 2005.

In cadrul sedintei, Comisia de Dialog Social a analizat si activitatea Inspectiei Sanitare de Stat a Municipiului Bucuresti, a evolutiei factorilor de mediu in 2005 si prioritatile epidemiologice aflate in atentia DSPMB.

domeniu: 
categorie: