Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Şase sătămâni de inspecţie la Prefectura Capitalei

Luni, 9 mai 2005 debuteaza la Prefectura Municipiului Bucuresti inspectia Corpului de Control al Ministrului Administratiei si Internelor, desfasurata pe o perioada de sase saptamani. Activitatea face parte dintr-un amplu proces de evaluare a dinamicii administratiei locale, in special cu privire la problemele specifice capitalei, in perspectiva elaborarii unor proiecte de lege privind regimul si natura juridica a Bucurestiului.

Prefectul Municipiului Bucuresti Mioara Mantale a convocat astazi la ora 11:00 conducerea Prefecturii, sefii serviciilor publice deconcentrate din Municipiul Bucuresti si responsabilii tuturor compartimentelor din aparatul de specialitate al institutiei.

Ion Tincu, seful comisiei de control si director general adjunct in Ministerul Administratiei si Internelor, a prezentat componenta comisiei, scopul si obiectivele inspectiei, precum si modul in care vor fi valorificate rezultatele celor constatate

Scopul principal al controlului este reprezentat de evaluarea activitatii institutiei prefecturale din 2003 pana in prezent, a gradului de cunoastere si modalitatilor de implementare a prevederilor Programului de Guvernare 2005-2008, precum si de verificarea si evaluarea calitatii si eficientei managementului la nivelul aparatului propriu de specialitate, in contextul reformei administratiei publice locale.

Pe toata perioada inspectiei activitatea Prefecturii se va desfasura normal, Prefectul Capitalei apreciind in mod favorabil initiativa acestei actiuni de inspectie, sprijin si indrumare.

categorie: