Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sătulă de chinuri o arădeancă s-a aruncat de la etaj

Liana Sarandan, din Arad, in varsta de 70 de ani nu a mai suportat corectiile pe care i le aplica baiatul ei si s-a aruncat pe geam. Desi nu a cazut de la o distanta mare, pensionara s-ar putea sa nu-si mai revina niciodata. Vecinii Lianei Sarandan din blocul de pe Calea Lipovei din Arad spun ca fiul acesteia este consumator fruntas de bauturi alcoolice si nu o data obisnuia sa-si altoiasca mama fara nici un motiv. Batrana si obosita sa tot suporte loviturile celui caruia i-a dat viata Liana Sarandan a hotarat, astazi, la orele pranzului, sa-si ia viata. Si s-a aruncat de la balcon.

Batrana a ajuns la spital in stare de soc si cu ambele membre inferioare fracturate. Medicii ii dau un prognostic rezervat, si chiar daca isi va reveni, batrana va ramane imobilizata intr-un scaun cu rotile din cauza ca la varsta ei oasele rupte nu se mai refac in totalitate.

domeniu: 
categorie: