Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

S.C. Automecanica S.A. (SB) are o nouă linie de fabricaţie de autogunoiere

Societatea Automecanica Mediaş (SB) are un nou produs destinat salubrizării urbane. SC Automecanica SA din Mediaş în parteneriat cu firma Geesink Norba Group din Olanda, o filială a Corporatiei Oshkosh Truck din Statele Unite ale Americii au inaugurat o nouă linie de fabricaţie de autogunoiere.

Acest parteneriat se va concretiza prin crearea unui număr de 200 locuri de muncă anul acesta, urmând ca pe viitor afacerea să se extindă.

Colaborarea societăţii Automecanica Mediaş cu cele două companii străine, aduce o îmbunătăţire a imaginii firmelor româneşti pe piaţa internaţională şi reprezintă totodată o oportunitate pentru investitori străini.

‘Acest parteneriat înseamnă destul de mult, nu numai prin prisma celor 200 de locuri de muncă create anul acesta. Afacerea se va extinde destul de mult, este în discuţie următoarea linie de betoniere. Dacă ne gândim la viitoarea autostradă, este un pas mare pe care îl facem înainte’ a declarat Nick Ştirban, preşedinte director general SC Automecanica SA Mediaş.

domeniu: 
categorie: