Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Scafandrii primăriei sectorului 6 au 'extras' o Dacie din Lacul Morii

La initiativa primarului Sectorului 6, Dan Alexandru Darabont, echipa de scafandri a Primariei Sectorului 6 a scos astazi un automobil din Lacul Morii. Interventia a avut loc in jurul pranzului, cei trei scafandri luptand cu valurile mai bine de doua ore ca sa aduca la suprafata autovehiculul Dacia 1300.

Masina a plonjat in apa Lacului sambata seara, in timp ce proprietarul - aflat pe scaunul din dreapta, sora acestuia - aflata la volan si un prieten de-al lor - care statea pe bancheta din spate, se plimbau cu viteza excesiva pe faleza. Dupa ce fata a pierdut controlul volanului si autovehicului a ajuns in apa, cei trei ocupanti au reusit sa se salveze, dar masina s-a scufundat, cu rotile in sus.

A fost nevoie si de un utilaj al Administratiei Domeniului Public Sector 6 pentru ca automobilul sa poata fi 'extras' de la adancimea de peste 10 metri, la care se afla. Costurile interventiei urmeaza a fi suportate de proprietarul masinii.

domeniu: 
categorie: