Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Schimb de experienţă româno-italian în domeniul protecţiei civile

In perioada 30 iulie – 6 august a. c., specialisti din Comandamentul Protectiei Civile se afla la Pordenone, in Italia, unde participa la o intalnire de lucru in cadrul schimbului de experienta romano-italian in domeniul activitatii de voluntariat din protectia civila 'Pordenone – Timis 2003'. Activitatea se incadreaza in programul de cooperare stabilit intre Adunarea Generala a provinciei Pordenone si Prefectura judetului Timis, impreuna cu Consiliul Judetean Timis. Scopul intalnirii este realizarea unui schimb de experienta in domeniu, ocazie cu care vor fi stabilite viitoarele activitati desfasurate in cadrul programului de cooperare, precum si proiectul protocolului de colaborare intre cele doua regiuni.

domeniu: 
categorie: