Şcoala de agenţi de poliţie 'Vasile Lascăr' (Câmpina) are un nou director

Azi, 3 iunie a.c., la Şcoala de agenţi de poliţie 'Vasile Lascăr' din municipiul Câmpina, a avut loc, în prezenţa ministrului de Interne, Ioan Rus, ceremonialul predării-primirii funcţiei de director al Şcolii. Noul director al Şcolii de agenţi de poliţie ,,Vasile Lascăr” este comisarul-şef Alexandru Lefter, declarat reuşit la concursul pentru ocuparea funcţiei, organizat de către Direcţia Management Resurse Umane a M.I. Reamintim că fostul director al Şcolii, comisarul-şef Constantin Cândea, a fost numit, recent, în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Prahova.

Ministrul de Interne, Ioan Rus, s-a întâlnit, pe platoul din incinta Şcolii, cu întregul efectiv de cadre didactice şi elevi şi a vizitat spaţiile de învăţământ şi de cazare. Cu acest prilej, a cerut echipei de conducere a Şcolii şi personalului didactic să asigure dezvoltarea proiectelor destinate modernizării instituţiei şi a procesului de învăţământ. De asemenea, a dispus ca personalul didactic să execute, cel puţin o dată la cinci ani, un stagiu de pregătire practică în unităţile de poliţie. În acelaşi timp, săptămânal, la activităţile didactice din Şcoală să participe cadre din conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române, din Direcţiile subordonate, precum şi din inspectoratele de poliţie judeţene.

La ceremonial au fost prezenţi şi chestorul-şef adjunct Zaharia Toma – secretar de stat, prim-locţiitor al ministrului de Interne, şi chestorul principal de poliţie dr. Florin Sandu – inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

domeniu: 
categorie: