Secretarului general al Prefecturii Dolj i se pregăteşte debarcarea din funcţie

Zilele secretarului general al Prefecturii Dolj, Ionel Ciobotea, în fruntea instituţiei pe care o reprezintă în prezent, se pare că sunt deja numărate. Controlul efectuat de inspectorii MAI s-a încheiat cu propunerea destituirii din funcţie. Corpul de control din Ministerul Administraţiei şi Internelor s-a aflat la Craiova, pentru a treia oară în acest an, şi a verificat activitatea lui Ciobotea în Prefectura Dolj.

Propunerea făcută de către cei cinci inspectori, la finalul verificărilor, încheiate ieri, este destituirea din funcţie a secretarului general al Prefecturii Dolj.

Sesizările privind neregulile în activitatea acestuia şi care constă în special în coordonarea defectuoasă a departamentului pe care îl conduce şi în imaginea defavorabilă, prezentată de presă, au fost făcute de prefectul Nicolae Giugea, dar Ionel Ciobotea a ameninţat că dacă va fi demis, va da instituţia în judecată.

Media a relatat, în trecut, că secretarul general al Prefecturii Dolj are probleme cu datoriile firmei soţiei sale, care datoreaza catre bugetul de stat si catre creditori privati aproape doua miliarde de lei.

SC AIALEX IMPEX SRL, societate la care unic asociat este Marilena Ciobotea, are şi la stat o datorie, de peste 1,3 miliarde de lei.

Vizat de controalele Ministerului Administraţiei şi Internelor a fost şi secretarul general al Consiliului Judeţean Dolj, Gheorghe Barbărasă, la sesizarea reprezentanţilor PNL-PD.

domeniu: 
categorie: 
Autor: