Senatorul Păcurariu acuză Consiliul Judeţean Cluj că a împărţit partizan bugetul

Senatorul PD de Cluj, Iuliu Pãcurariu, a acuzat azi, într-o conferinþã de presã, conducerea Consiliului Judeţean Cluj, dominată de PSD şi de UDMR, cã ar fi repartizat pe criterii politice anumite sume primite de la Guvern. El a prezentat un referat al Consiliului Judeţean prin care se propune alocarea a 23,8 miliarde de lei din fondul de rezervã al Guvernului pentru lucrãri de modernizare a drumurilor judeþene, pietruirea unor drumuri comunale, extinderea unor reþele de apã şi reabilitarea unor cãmine culturale din comunele clujene.
Iuliu Păcurariu susţine că repartizarea banilor s-ar fi fãcut strict pe criterii politice iar banii fiind alocaţi numai comunelor care sunt conduse de primari PSD.

În opinia acestuia, coducerea Consiliului Judeţean ar fid at dovadă şi de ineficienţã economicã, în condiţiile în care există comune cãrora le revin 30-40 de milioane de lei pentru proiecte mari.

Păcurariu a precizat cã nici una din cele nouã comune din judeţul Cluj care au primari PD nu a primit vreun leu. Conducerea Consiliului Judeţean Cluj a refuzat sã comenteze afirmaţiile senatorului democrat. Consilierii PD şi PNL vor propune pe viitor un alt sistem de alocare a anilor guvernamentali.

domeniu: