Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sentinţă în dosarul Boerică

Genica Boierica afla astazi daca va ramane in arest sau va fi judecat in continuare pentru spalare de bani si fals, in stare de libertate, avand doar intredictia de a parasi tara. Magistratii Tribunalul Municipiului Bucuresti se pronunta astazi asupra cererii aparatorilor afaceristului oltean de inlocuire a masurii de arest preventiv cu interdictia de a parasi tara. Genica Boierica este cercetat, alaturi de alte 11 persoane, pentru crearea unui prejudiciu de 135 de milioane de lei prin metode de inginerie financiara.

domeniu: 
categorie: