Sesiune de comunicări ştiinţifice la Mediaş

În 10 mai a.c. a avut loc la Grup Şcolar de Industrie Uşoară din Mediaş sesiunea anuală de comunicări ştiinţifice. La Grup Şcolar de Industrie Uşoară din Mediaş s-a desfăşurat în 10 mai a.c. de la ora 10:00 sesiunea anuală de comunicări ştiinţifice. Aceasta este a doua ediţie organizată de Catedra de istorie şi ştiinţe socio-umane din cadrul acestui liceu. Aproximativ 25 de profesori au participat cu lucrări şi studii la cele trei secţiuni: istorie, ştiinţe socio-umane şi geografie. Printre cei prezenţi s-au aflat profesori universitari din Mediaş, Sibiu şi Bucureşti.
Astfel la secţiunea de istorie au participat: prof. dr. Ioan Raica, prof. drd. Helmuth Knall din Mediaş, prof. univ dr. Thomas Nägler şi prof. univ. dr. Lucian Giura de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, prof. univ dr. Tudor Teoteoi din Bucureşti.
La secţiunea ştiinţe socio-umane au participat alături de alţi profesori: prof. drd. Ion (Jimmy) Ionescu din Mediaş, prof. Sergiu Lujerdean din Sibiu, prof. drd. Ionuţ Atanasiu din Bucureşti.
La seţiunea de geografie: prof. Adrian Raica din Mediaş, prof.univ. dr. Florina Grecu şi prof. dr. Gh. Tutoveanu- Popa din Bucureşti.

domeniu: 
categorie: