Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Severin Tcaciuc este sustinut de colegii de partid din PRM

Controversatul om de afaceri sucevean Severin Tcaciuceste vazut bine inca de sefii sai de partid. Deputatul PRM de Suceava, Ludovic Abitei declara ca nu are nici un motiv sa-l înlature pe Severin Tcaciuc din organizatia suceveana a Partidului Romania Mare. Pîna cînd justitia se va pronunta, Severin Tcaciuc se bucura de prezumtia de nevinovatie. Este membru al organizatiei de cartier George Enescu/Obcine si va ramîne pîna cînd va exista o hotarîre definitiva de condamnare si ridicare a drepturilor', a spus Abitei. Parlamnetarul suceevan spune ca daca o astfel de hotarîre va fi data de justitie, el va fi primul care va solicita excluderea lui Severin Tcaciuc din PRM. Severin Tccaiuc a devenit membru al Partidului Romania Mare în urma cu un an, depunîndu-si adeziunea la organizatia din Bucuresti. Recomandarea pentru partid a fost facuta de senatorul PRM de Suceava, Gheorghe Acatrinei. Omul de afaceri este acuzat ca a prejudiciat, prin intermediul firmelor sale, statul roman cu zeci de miliarde de lei.

domeniu: 
categorie: