Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Singurul ofertant pentru cumpărarea SC Băneasa SA a fost eliminat

În urma analizării documentelor de precalificare care au fost depuse de către 'Elmefa Bedrijven' B.V. Olanda în data de 23.01.2003 şi deschise în şedinţa din data de 24.01.2003, comisia de negociere a hotărât eliminarea ofertantului de la negocierea pentru vânzarea pachetului de acţiuni gestionat de A.P.A.P.S. la S.C. BĂNEASA S.A. Voluntari. Documentele de precalificare depuse de ofertant nu au respectat prevederile legale (art. 36, alin. 2, coroborat cu art. 35, alin 2 din HG nr. 577 privind Normele Metodologice de aplicare a OUG nr. 88/1997 privind privatizarea societăţilor comerciale cu modificările şi completările ulterioare). ELMEFA BEDRIJVEN B.V., în calitate de persoană juridică străină, nu a prezentat documentele de precalificare traduse în limba română şi legalizate de un notar public, acestea fiind depuse la sediul A.P.A.P.S. în limbile engleză şi olandeză.

Înţelegând situaţia economico-financiară dificilă cu care se confruntă societatea şi importanţa accelerării procesului de trecere în proprietate privată a S.C. BĂNEASA S.A. ca singura soluţie de redresare, Autoritatea pentru Privatizare a decis relansarea la privatizare a societăţii. Astfel, anunţul publicitar va fi publicat mâine, 1 februarie a.c., în cotidianele Adevărul şi Curentul.

domeniu: 
categorie: