Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sinteze

Raport privind situaţia hidrometeorologică în intervalul 30.12.2004, ora 7.00 - 31.12.2004, ora 7.00

SITUATIA HIDROMETEOROLOGICA
1.Situatia si prognoza hidrologica pe raurile interioare si Dunare,
din 31.12.2004, ora 06.00
RAURI: Debitele au fost in crestere datorita efectului combinat al precipitatiilor cazute in interval si propagarii pe raurile din sud-estul tarii si numai prin propagare pe cursurile inferioare ale Somesului, Crasnei, Barcaului, Crisurilor, Muresului si pe cursul mijlociu al Prutului. Formatiunile de gheata (gheata la maluri, pod de gheata) au fost in diminuare si restrangere.

Buletin de presă al Poliţiei Capitalei, din 31 decembrie 2004

In ultimele 24 de ore, in cadrul actiunilor desfasurate pentru prevenirea si descoperirea persoanelor care au comis sau comit fapte de natura penala sau contraventionala, politistii Capitalei au obtinut urmatoarele rezultate: Au fost depistate 43 persoane, suspecte de comiterea unor infractiuni, din care :
- pe linie economica = 1
- pe linie judiciară = 38
- la regimul circulaţie = 4

Dintre acestea, 28 au fost prinse in flagrant, 10 au antecedente penale, iar 1 este minor.

De asemenea, a fost prins 1 urmarit local.

Rezultatele obţinute de lucrătorii MAI în domeniul ordinii şi siguranţei publice

În executarea misiunilor ce le revin în domeniul ordinii şi siguranţei publice, lucrătorii Ministerului Administraţiei şi Internelor au înregistrat în ultimele 24 de ore, 142 evenimente, astfel: 1. POLIŢIA ROMÂNĂ: s-au înregistrat 52 de evenimente dintre care 23 de natură judiciară. În acţiunile şi controalele specifice organizate în scopul combaterii fenomenului infracţional, au fost prinşi 23 autori ai unor infracţiuni. Dintre aceştia 9 au comis fapte penale în ultimele 24 de ore, iar 10 erau urmăriţi general.

Raport privind activitatea de transport din data de 30 decembrie 2004, ora 18.00

1. Evenimente rutiere: DN16 Km: 88 +500 ST . La ora 17:15 in dreptul localitatii Breaza o autobasculanta s-a rasturnat. Nu sunt raniti. Se circula pe un singur sens. Politia este la fata locului. O macara a plecat de la Reghin pentru eliberarea carosabilului.
2. Drumuri nationale cu circulatia intrerupta: Nu sunt semnalate
3. Drumuri nationale cu circulatia ingreunata: Nu sunt semnalate
4. Starea partii carosabile

Buletin de presă al Poliţiei Capitalei, din 30 decembrie 2004

In ultimele 24 de ore, in cadrul actiunilor desfasurate pentru prevenirea si descoperirea persoanelor care au comis sau comit fapte de natura penala sau contraventionala, politistii Capitalei au obtinut urmatoarele rezultate: Au fost depistate 43 persoane, suspecte de comiterea unor infractiuni, din care :
- pe linie economica = 1
- pe linie judiciară = 33
- la regimul circulaţie = 9

Dintre acestea, 37 au fost prinse in flagrant, 10 au antecedente penale, iar 2 sunt minori.

De asemenea, a fost prins 2 urmariti local.

Rezultatele obţinute de lucrătorii MAI în domeniul ordinii şi siguranţei publice

În executarea misiunilor ce le revin în domeniul ordinii şi siguranţei publice, lucrătorii Ministerului Administraţiei şi Internelor au înregistrat în ultimele 24 de ore, 159 evenimente, astfel: 1. POLIŢIA ROMÂNĂ: s-au înregistrat 55 de evenimente dintre care 34 de natură judiciară. În acţiunile şi controalele specifice organizate în scopul combaterii fenomenului infracţional, au fost prinşi 20 autori ai unor infracţiuni. Dintre aceştia 11 au comis fapte penale în ultimele 24 de ore. Totodată, au fost înregistrate 19 accidente de circulaţie, soldate cu 9 morţi şi 13 răniţi grav.

Raport privind activitatea de transport din data de 29 decembrie 2004, ora 21.15

1. Evenimente rutiere: DN1 Km: 450 +300. La ora 17,25 a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 3 autovehicule. Carosabilul era uscat, temperatura +3 grade Celsius. În prezent, se circulă pe o bandă şi jumătate. Se acţionează pentru deblocarea drumului.
2. Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă: Nu sunt semnalate.

Raport privind activitatea de transport din data de 29 decembrie 2004, ora 18.45

1. Evenimente rutiere: DN1 Km: 450 +300 AMB . Coliziune în care au fost implicate 3 autovehicule: 1 aurocar cu nr. înmatr. HEX816, 1 autoturism (CJ 77 ZEN) şi 1 autoutilitară (CJ 59 HSV). Ora producerii: 17,25; carosabilul era uscat, temperatura: +3C. In prezent sunt blocate 3 benzi de circulatie de catre echipele de descarcerare, Salvare si Politie. Pentru moment nu se poate interveni pentru inventarierea eventualelor daune aduse drumului. Vom comunica ulterior ora restabilirii circulatiei. DN2 Km: 10 ST .

Furturile din locuinţe conduc în topul infracţiunilor juridice

Pe ansamblul infractiunilor de natura judiciara cu care se confrunta Politia Capitalei, un loc destul de important il ocupa „furturile din locuinte”. In acest an, politistii Capitalei au reusit sa documenteze activitatea infractionala la 631 persoane, care au fost acuzate de comiterea a 2946 ­­furturi din locuinte.

Rezultatele obţinute de lucrătorii MAI în domeniul ordinii şi siguranţei publice în ultimele 24 de ore

În executarea misiunilor ce le revin în domeniul ordinii şi siguranţei publice, lucrătorii Ministerului Administraţiei şi Internelor au înregistrat în ultimele 24 de ore, 134 evenimente, astfel: 1. POLIŢIA ROMÂNĂ: s-au înregistrat 56 de evenimente dintre care 3 infracţiuni de natură economico-financiară şi 31 de natură judiciară. În acţiunile şi controalele specifice organizate în scopul combaterii fenomenului infracţional, au fost prinşi 25 autori ai unor infracţiuni. Dintre aceştia 16 au comis fapte penale în ultimele 24 de ore.

Rezultatele obţinute de lucrătorii MAI în domeniul ordinii şi siguranţei publice

În executarea misiunilor ce le revin în domeniul ordinii şi siguranţei publice, lucrătorii Ministerului Administraţiei şi Internelor au înregistrat în ultimele 24 de ore, 146 evenimente, astfel: 1. POLIŢIA ROMÂNĂ: s-au înregistrat 65 de evenimente dintre care 2 infracţiuni economico-financiare şi 30 de natură judiciară. În acţiunile şi controalele specifice organizate în scopul combaterii fenomenului infracţional, au fost prinşi 46 autori ai unor infracţiuni. Dintre aceştia 37 au comis fapte penale în ultimele 24 de ore.

Buletin de presă al Poliţiei Capitalei, din 28 decembrie 2004

In ultimele 24 de ore, in cadrul actiunilor desfasurate pentru prevenirea si descoperirea persoanelor care au comis sau comit fapte de natura penala sau contraventionala, politistii Capitalei au obtinut urmatoarele rezultate: Au fost depistate 29 persoane, suspecte de comiterea unor infractiuni, din care :
- pe linie economica = 1
- pe linie judiciară = 26
- la regimul circulaţie = 2

Dintre acestea, 19 au fost prinse in flagrant, 10 au antecedente penale, iar 5 sunt minori.

De asemenea, a fost prins un urmarit general.

Raport privind activitatea de transport din data de 27 decembrie 2004, ora 16.30

1. Evenimente rutiere: DN13 Km: 36 +600 Dreapta . Pe DN 13 km 36+600 a avut loc un accident rutier, in care au fost implicate doua autovehicule.In urma accidentului au rezultat trei victime care au fost transportate la spital, iar una este decedata si se afla inca in autoturism.La fata locului se afla un echipaj al politiei rutiere.Circulatia este ingreunata pe un fir.

Raport privind activitatea de transport din data de 27 decembrie 2004, ora 9.00

1. Evenimente rutiere
DN1 Km: 42 +000 Stanga . Un autoturism marca Hyunday, datorita vitezei excesive sau adormirea soferului a intrat in 4 separatoare de sens, intr-un stalp de teava cu table indicatoare pe care le-a distrus.A iesit in decor.Nu sunt victime, carosabil umed, temperatura +2 , circulatia se desfasoara normal.

Rezultatele obţinute de lucrătorii MAI în domeniul ordinii şi siguranţei publice în ultimele 24 de ore

În executarea misiunilor ce le revin în domeniul ordinii şi siguranţei publice, lucrătorii Ministerului Administraţiei şi Internelor au înregistrat în ultimele 24 de ore, 152 evenimente, astfel: 1. POLIŢIA ROMÂNĂ: s-au înregistrat 49 de evenimente dintre care 3 infracţiuni economico-financiare şi 21 de natură judiciară. În acţiunile şi controalele specifice organizate în scopul combaterii fenomenului infracţional, au fost prinşi 13 autori ai unor infracţiuni. Dintre aceştia 11 au comis fapte penale în ultimele 24 de ore.

Buletin de presă al Poliţiei Capitalei, din 27 decembrie 2004

In ultimele 24 de ore, in cadrul actiunilor desfasurate pentru prevenirea si descoperirea persoanelor care au comis sau comit fapte de natura penala sau contraventionala, politistii Capitalei au obtinut urmatoarele rezultate: Au fost depistate 18 persoane, suspecte de comiterea unor infractiuni, din care :
- pe linie economica = 1
- pe linie judiciară = 14
- la regimul circulaţie = 3

Dintre acestea, 10 au fost prinse in flagrant, 5 au antecedente penale, iar unul este minor.

De asemenea, a fost prins un urmarit local.