Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat:

• 19 fapte ilegale (5 infracţiuni şi 14 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini;

• valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la 1.900 lei;

• traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de aproximativ 62.000 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de peste 14.900 treceri mijloace de transport. Nu s-a permis intrarea în ţară unui număr de 7 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea din România unui număr de 16  cetăţeni români din diferite motive legale.

categorie: