Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi  “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat 42 fapte ilegale (14 infracţiuni şi 28 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la 4.815 lei.

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 25.100 lei.

Traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de aproximativ 85.500 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de peste 24.000 treceri mijloace de transport. Nu s-a permis intrarea în ţară unui număr de 8 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea din România unui număr de 19 cetăţeni  (18 români şi 1 străin) din diferite motive legale.

domeniu: 
categorie: