Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Situaţia persoanelor vârstnice, în atenţia Prefecturii Buzău

Joi, 8 iulie, la sediul Prefecturii Judetului Buzau s-au desfasurat lucrarile sedintei Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice infiintat prin HG 499/2004 care au fost prezidate de Lili Iacob, secretar general al Prefecturii Judetului Buzau. Pe ordinea de zi a sedintei s-a aflat o informare a persoanelor varstnice privind actiunile si masurile prevazute pentru diversificarea formelor de sprijin si protectie, pe semestrul I al anului in curs.

Membrii comitetului au fost informati de catre directorul Directiei Judetene de Sanatate, dr. Dorel Nicolescu ca se va construi un centru medico-social pentru bolnavii neuropsihici, al caror numar este foarte mare si care ocupa in prezent multe din paturile spitalelor. Este un proiect costisitor dar care necesita gasirea unor solutii de rezolvare.

Reprezentantii persoanelor varstnice au ridicat tot felul de probleme cu care se confrunta, incepand cu lipsa medicamentelor compensate si gratuite si terminand cu necesitatea de bilete gratuite de tratament in statiuni balneoclimaterice la care au primit raspunsuri, chiar si pe loc, de la conducerile institutiilor vizate. Problemele ridicate de ei au fost toate consemnate si se va incerca rezolvarea cat mai multora dintre ele.

domeniu: 
categorie: