Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Socrul (Seculici) finului (Falcă) lui Băsescu, salută alegerea unui arădean în locul lui Blaga

 Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, a semnat, marţi, următoarea declaraţie de presă:
"Am convingerea ca Traian Igas reprezinta o alegere excelenta pentru Ministerul de Interne, in acest moment. Nu numai pentru ca provine din cea mai puternica organizatie a PDL, cea de Arad, ci si pentru ca este unul dintre tinerii politicieni care au parcurs toate etapele administratiei publice, acumuland experienta. De la functia de consilier local, apoi judetean, la functiile de deputat si, mai apoi, senator si lider al grupului PDL din Senat. Nimeni nu contesta faptul ca este un om care munceste cu seriozitate si are o mare capacitate de a detensiona orice atmosfera, iar posturile pe care le-a ocupat au venit ca o recunoastere a calitatilor sale.
 
Sigur ca aceasta functie este o provocare, mai ales daca ne gandim la experienta si modul in care a condus Blaga ministerul. Dar, daca punem la socoteala si experienta in domeniul privat, competentele manageriale dobandite, sunt sigur ca Igas va face o impresie foarte buna in postura de ministru, iar Aradul va demonstra ca stie sa-si formeze oameni de valoare.
 

domeniu: 
categorie: