Sorin Apostu va fi judecat în arest

Judecătorii Înaltei Curţi au respins recursul formulat de avocaţii lui Sorin Apostu, astfel că, primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, va fi judecat în stare de arest. Mai mult, primarul suspendat din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, dar şi soţia acestuia, avocatul Monica Apostu, şi oamenii de afaceri Călin Stoia şi Aspazia Droniuc au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, joi, pentru fapte de corupţie, dosarul fiind trimis spre judecare la Curtea de Apel Cluj.
    
Conform rechizitoriului, Apostu a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, luare de mită, spălare de bani, fals şi primire de foloase necuvenite.
 
Soţia lui Apostu, avocatul Monica Apostu, este trimisă în judecată pentru complicitate la trafic de influenţă, complicitate la luare de mită, spălare de bani şi fals.
   
Omul de afaceri Călin Stoia va fi judecat pentru dare de mită, spălare de bani şi fals, iar Aspazia Droniuc pentru cumpărare de influenţă, spălare de bani şi fals.
 
Sorin Apostu şi Călin Stoia au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile în noaptea de 10 spre 11 Noiembrie. Apostu a fost arestat pentru luare de mită, iar Stoia pentru dare de mită.

domeniu: 
categorie: