Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Spectacole de teatru, muzică şi dans, în cadrul 'Bucureşti, cartier de vară'

Pentru acest sfârşit de săptămână şi în Parcul Lumea Copiilor, cu începere de la orele 10.00, Primăria Sectorului 4 vă invită la ce-a de-a doua ediţie a Festivalului „Bucureşti, cartier de vară”.

După succesul de care s-a bucurat ediţia de săptămâna trecută, organizatorii propun şi de această dată un program cultural cu reprezentaţii de teatru evreiesc şi de comedie, ore de dans, momente de muzică, lecţii de magie, poveşti pentru copii sau spectacole clasice.
        
„Bucureşti, cartier de vară” este o manifestare culturală prezentată bucureştenilor drept alternativă estivală de petrecere a timpului liber, atât pentru copii, părinţi, cât şi pentru bunici.
Aşadar, toţi cei care doresc să participe sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână, în Parcul Lumea Copilului din Sectorul 4 ( zona Rotondei).

domeniu: 
categorie: